TRAVELPLUS.GR
Ξέρει να σας ταξιδέψει

Travel Plus

Print Friendly, PDF & Email

Ανδριανούπολη – Θράκη

 Θράκη – Ανδριανούπολη

3 ήμερη οδική εκδρομή με ημιδιατροφή: 26/10/19-28/10/19

Τιμή 140 €/ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ  

ΤΙΜΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: ….

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Νέο διαβατήριο ή Νέα ταυτότητα [και με Λατινικά στοιχεία]

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 

Πρόγραμμα

Κλικ στο βελάκι για εμφάνιση λεπτομερειών

1η ημέρα: / Λαμία - Αλεξανδρούπολη-Διδυμότειχο
Νωρίς το πρωί αναχώρηση από την πόλη μας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση συνεχίζουμε την διαδρομή μας με προορισμό μας την Αλεξανδρούπολη. Παραμονή για φαγητό (έξοδα ατομικά) και γνωριμία με την παραθαλάσσια πόλη, με τον ψηλότερο Φάρο και την άψογη ρυμοτομία. Tο απόγευμα αναχωρούμε για το ακριτικό Διδυμότειχο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ στο ξενοδοχείο δείπνο, ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.
2η ημέρα: / Ολοήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη
Πρόγευμα και νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές (απαραίτητο διαβατήριο με εξάμηνη ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου δεκαετίας) για να φτάσουμε στην Αδριανούπολη. Πόλη που διετέλεσε πρωτεύουσα του Οθωμανικού κράτους με πολύ ενδιαφέροντα μνημεία και κτίρια. Πρώτη επίσκεψη το ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επόμενος σταθμός η Αδριανούπολη όπου θα περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και θα δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β' από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική .Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και βόλτα στα δυο μεγάλα εμπορικά της Αδριανούπολης ERASTA και MARGI, για τα τελευταία ψώνια. Αναχώρηση μέσω Ορεστιάδας η επιστροφή μας στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ημέρα: / Σουφλί - Παναγία Πορταΐτισσας-Ξάνθη- Επιστροφή
Πρωινό και αναχώρηση για το Σουφλί με τα χαρακτηριστικά κουκουλόσπιτα, γνωστό για τα υφαντά και τα μεταξωτά του. Εκεί θα μάθουμε για την σηροτροφεία και για την πολύπονη διαδικασία παραγωγής μεταξιού. Επίσκεψη στο Μουσείο Μετάξης. Στη συνέχεια προσκύνημα στην ιστορική Μονή της Παναγίας Πορταΐτισσας Κορνοφωλιάς. Ο επισκέπτης μπορεί να δει το αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Πορταίτισσας καθώς και τα λείψανα του ποδιού του Αγίου Χαραλάμπους. Επόμενη στάση μας η Ξάνθη όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα (έξοδα ατομικά) Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με τις απαραίτητες στάσεις καθ' οδόν για καφέ και ξεκούραση άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Περιλαμβάνεται

  • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενα λεωφορεία
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (2 πρωϊνά & 2 Δείπνα)
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρος αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνεται

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά και φιλοδωρήματα
  • Φόρος διαμονής (σε ισχύ από 01/01/18)
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Κάνε Κράτηση

Ονοματεπώνυμο *
(με λατινικούς χαρακτήρες όπως αναγράφεται στο διαβατήριο ή στην ταυτότητα)

Ημερομηνία Γέννησης (ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ)*

email *

Τηλέφωνο *

Ημερομηνία Αναχώρησης *

Αριθμός Ενηλίκων *

Αριθμός Παιδιών

Αριθμός Ταυτότητας

Χώρα Έκδοσης Ταυτότητας

Αριθμός Διαβατηρίου

Χώρα Έκδοσης Διαβατηρίου


Σημειώσεις

* απαραίτητα πεδία