TRAVELPLUS.GR
Ξέρει να σας ταξιδέψει

Travel Plus

Print Friendly, PDF & Email

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ


Δηλώσεις Συμμετοχής

 • Όροι Συμμετοχής και Τρόπος πληρωμής:
 • Δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν πληρωμής προκαταβολής 300 € και φωτοτυπία του διαβατηρίου που να έχει ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΑΣ…Δηλαδή να μην λήγει πριν τις 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 .
 • Δηλώσεις συμμετοχής στο διάστημα των τελευταίων 20 ημερών πριν την αναχώρηση πρέπει να συνοδεύονται με εξόφληση του συνολικού ποσού της εκδρομής.
 • Η εξόφληση της εκδρομής πρέπει να γίνεται το αργότερο 20 μέρες πριν την αναχώρηση.

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Κλικ στο βελάκι για εμφάνιση λεπτομερειών

1η Μέρα, ΤΡΙΤΗ17ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: Αθήνα-TελΑβιβ (Άγιοι Τόποι)
Συγκεντρωση στις 15.00 στο αεροδρόμιο Αθηνών, για την πτήση μας στις 17.00 με προορισμό τους Αγίους Τόπους. Αφιξη στο Τελ Αβίβ και μετάβαση στη Λύδδα για να προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Γεωργίου. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στη Βηθλεέμ, δείπνο και διανυκτέρευση.
2η Μέρα, ΤΕΤΑΡΤΗ18ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: Ιεριχώ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Ιεριχώ. Ανεβαίνουμε στην Ι. Μ. του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτη και στην Ι.Μ.Σαρανταρίου (Όρος των Πειρασμών).Μεταβαίνουμε στην Ι.Μ.του Πρ.Ελισσαίου. Εκει, βρίσκεται και η Συκομορέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος.Συνεχίζουμε στον τόπο της Βαπτίσεως του Κυρίου στον Ιορδάνη, όπου τελούμε Αγιασμό,και στην Ι. Μ. του Αγ.Γερασίμου του Ιορδανίτου. Επιστρέφοντας κατευθυνόμαστε στη Βηθανία, όπου είναι ο τάφος τού Αγ.Λαζάρου και η Ι. Μ. Μάρθας και Μαρίας.Επιστρέφουμε στα Ιεροσόλυμα στο σημείο Αναλήψεως του Κυρίου αφού προηγουμένως επισκεφθούμε το μοναστήρι της Μικρής Γαλιλαίας και την Βηθσφαγή. Ακολουθεί δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.
3η Μέρα, ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: Ιεροσόλυμα
Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στο Ναό της Αναστάσεως, στην Αποκαθήλωση, στον Τάφο του Κυρίου, στον φρικτό Γολγοθά, στον τόπο ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού. Εξερχόμενοι από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως προσκυνάμε το ¨μη μου άπτου¨ όπου εμφανίστηκε ο Κύριος στη Μαρία τη Μαγδαληνή. Συνεχίζουμε την επισκεψή μας στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιακώβου,στη Ρωσική Μονή του Αγίου Αλεξάνδρου Νέφσκυ, όπου διασώζεται η πύλη από την οποία εξήλθε ο Κύριος πορευόμενος προς το Γολγοθά. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε την οδό του Μαρτυρίου, επισκεπτόμαστε το Πραιτώριο, την Προβατική Κολυμβήθρα, την Ι. Μ. Αγ.Άννης και τη Φυλακή του Απ.Πέτρου. Εξερχόμενοι του τείχους προσκυνούμε τον τόπο μαρτυρίου του Πρωτομάρτυρος Στεφάνου και καταλήγουμε στη Γεσθημανή, όπου ο Τάφος της Θεοτόκου.Μεταβαίνουμε στον κήπο της Αγωνίας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη.Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.
4η Μέρα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ20ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: Τιβεριάδα
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για Τιβεριάδα.Επισκεπτόμαστε το ΘαβώριοΟρος, στην κορυφή του οποίου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου.Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη Ναζαρέτ, στο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου η Παρθένος έλαβε το αγγελικό μήνυμα. Το επόμενο προσκύνημα μας είναι στην Κανά της Γαλιλαίας, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου.Αμέσως μετά μεταβαίνουμε στη λίμνη της Τιβεριάδος, όπου επισκεπτόμαστε την Ι.Μ. Αγ.Αποστόλων στην Καπερναούμ. Στην πόλη της Καπερναούμ τελέστηκαν τα περισσότερα θαύματα του Κυρίου. Επιστρέφοντας προσκυνάμε στην Ι.Μ. Αγίων Αποστόλων της Τιβεριάδος, εκεί που κάλεσε τους μαθητές Του στο Αποστολικό Αξίωμα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.
5η Μέρα, ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: Βηθλεέμ-Αθήνα
Θεία Λειτουργία στον Ναό της Γεννήσεως του Χριστού, ξενάγηση στη Βασιλική και επιστροφή για πρωϊνό. Μετά την αποχώρησή μας από το ξενοδοχείο, επισκεπτόμαστε το Προσκύνημα των Ποιμένων «Δόξα εν Υψίστοις». Ακολουθούν τα προσκυνήματα στον Αγ.Θεοδόσιο τον Κοινοβιάρχη, ιδρυτή της κοινοβιακής ζωής, στην Ι.Μ του Αγ.Σάββα του Ηγιασμένου, στην έρημο της Ιουδαίας και στην Ι.Μ. του Προφ.Ηλία. Τελευταίο προσκύνημα μας στον Ναό της Αναστάσεως και αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στις 19.50 μ.μ. για την Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Τελ Αβίβ / Τελ Αβίβ – Αθήνα με την AEGEAN (συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων).
 • Όλες οι μετακινήσεις με τουριστικά ταξιδιωτικά λεωφορεία εντός Ισραήλ.
 • 4 Διανυκτερεύσεις στη Βηθλεέμ στο 4* ΞενοδοχείοMountDavid με ημιδιατροφή.
 • Ανάβαση με ταξί στο Θαβώριο Όρος.
 • Έμπειρος πολύγλωσσος συνοδός.

Δεν περιλαμβάνεται

 • Προσωπικά Έξοδα(τηλέφωνα κ.λ.π.)
 • Ποτά, μεταλλικά νερά, αναψυκτικά.
 • Φιλοδωρήματα(10€) για ολο το ταξιδι,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ.
 • ταξί στον ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ 10€